Gecertificeerde coach in hartje Rotterdam

 

Ben je op zoek naar een goede, gecertificeerde coach? Iemand bij wie je je veilig voelt om over verlangens en belemmeringen te praten en die te onderzoeken? Wil je meer van jezelf laten zien? En je talenten ontdekken of die beter benutten?

Wil je een sparring of ‘meedenk’ partner bij het maken van goede keuzes, het stellen van doelen en het maken van nieuwe plannen die echt bij je passen?

 

Gratis kennismaking

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Plan eenvoudig een afspraak om te onderzoeken of ik de beste coach voor jou ben. Anderen die jou voorgingen noemen mij: empathisch, down-to-earth en empowering.

Maak een afspraak

Gratis en vrijblijvende kennismaking

 

Tarieven

Hal Westersingel

Ik sta ingeschreven bij het CRKBO en mag mijn diensten in sommige gevallen btw-vrij aanbieden.

 

De gesprekken

Gesprekken duren gemiddeld ruim een uur. Tijdens de intake verkennen we samen jouw coachvraag en als er een klik is, bespreken we hoeveel gesprekken nodig zijn. Na elk gesprek evalueren we kort wat het gesprek jou heeft opgeleverd. Een gemiddeld coachtraject bestaat uit zes gesprekken. We plannen ongeveer elke twee weken een gesprek. Je ontvangt de factuur via e-mail, tenzij jouw werkgever betaalt.

 

 

 

 

 

 

 

Onderzoek wijst uit dat professioneel coachen effect heeft. Zowel voor werkgever (hoge return on investment) als werknemer: hogere tevredenheid over work-life balance. Maar ook meer zelfvertrouwen, verbeterde relaties, effectievere communicatie en inzichten in relevante doelen.

 

‘Door de vragen die Belinda stelde, kwam ik tot een belangrijk inzicht. Eindelijk kon ik een oud patroon doorbreken en echt gaan werken aan herkenning en verandering. Ze luistert goed en zonder oordeel en is een betrokken, empathische coach.’ – Nienke 

‘Een fijne coach, empathisch, echt luisterend, echt zonder oordeel.’ – Sacha

‘Belinda luisterde goed, stelde de juiste vragen en vroeg door. De antwoorden waar ik naar zocht kwamen daardoor vanzelf! Ik ben veel bewuster geworden van mijn eigen denken en doen. Was heel prettig.’ – Lisette

Praktijk in hartje Rotterdam

Woon of werk je in of vlakbij Rotterdam? Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Rotterdam, op de Westersingel 101. Je bent van harte welkom.

 

Bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn op zes minuten loopafstand: Parkeergarage Van Vollenhovenstraat of Parkeergarage Museumpark. Metrostation Eendrachtsplein is vijf minuten lopen. Tramhalte Museumpark, lijn 7, is drie minuten lopen.

 

Binnen en buiten

Ik bied ook wandelcoaching aan in het Park bij de Euromast. Uit onderzoek blijkt dat wandelcoaching een aantal voordelen biedt voor jou als coachee: je voelt je vrijer, je ervaart nog meer positieve energie en het vergroot je probleemoplossend vermogen. Je zet letterlijk en figuurlijk stappen. Een combinatie van binnen en buiten is uiteraard ook mogelijk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gericht op de toekomst

Coaching is gericht op gedragsverandering en met de blik op de toekomst in plaats van het verleden. Het kan zijn dat ik je doorverwijs naar een psycholoog of therapeut als dat nodig mocht zijn.

 

 

Beroepsvereniging

Omdat ik het vak van coach serieus neem, ben ik aangesloten bij NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches in Nederland. Ik ben lid van een intervisiegroep en van de vaksectie Natuur Coachen. Ik volg workshops, (online) congressen en opleidingen zodat ik op de hoogte blijf van nieuwe ontwikkelingen en inzichten.

 

Coaching en de Ethische code

Als coach onderschrijf ik de ethische code van de Internationale Coaching Federation. Dat betekent dat onze gesprekken uitgaan van evenwaardigheid en dat ze vertrouwelijk zijn. Ook als jouw werkgever betaalt. Volgens de ICF is coaching:

‘Samenwerken met klanten in een tot nadenken uitdagend en creatief proces dat hen inspireert om hun persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren.’

Klaar voor de volgende stap? 

Mail of bel om een kennismakingsafspraak te plannen. Klik op de gele button of mail via

belinda@belindanoorland.nl

Of bel en klik op het telefoonnummer om direct te bellen:

06-43027885

Leuk om je te ontmoeten!

 

 

Maak een afspraak

Gratis en vrijblijvende kennismaking

Pin It on Pinterest